Vanliga frågor

Hur betalar jag med swish hos er?

När du beställt din vara och valt att betala med Swish så kommer du få ett mail från oss med vidare direktiv, då kan du swisha över pengarna direkt till det mobilnummer som står i mailet. Så skickar vi varan/orna direkt!

Vart för jag över pengar om jag vill betala med banköverföring?

När du skickat in din beställning och valt att betala via banköverföring så kommer du få ett mail med bankuppgifterna och kan då föra över. När vi ser att pengarna kommit in så skickar vi direkt varan :)

När får jag min beställning?

Vi skickar oftast varan samma dag som betalningen är gjord, och sedan tar det 1-2 vardagar innan din beställning är framme.

Kan jag göra specialbeställning?

Om du har några önskemål eller ideér så kontakta oss, så kanske vi kan fixa det.